Stad Aardgasvrij tussentijdse opkomst draagvlakmeting: 10,3% – week 23

Energiebespaartegoed

Energie besparen

Als we in onze woningen minder energie (stroom en gas) gaan gebruiken helpt dit om de CO²-uitstoot te verlagen en is dit direct merkbaar in onze portemonnee.

1.000 woningen

Deltawind en de gemeente Goeree-Overflakkee werken samen om minimaal 1.000 huishoudens op Goeree-Overflakkee te bereiken, te motiveren en te helpen bij het nemen van energiebesparende stappen. Stad Aardgasvrij en de dorpsraad hebben er voor gezorgd dat de huishoudens op Stad de eerste kans krijgen.

Energiebespaartegoed

De eerste stappen voor energie besparen hoeven geen grote stappen te zijn. Kleine energiebesparende maatregelen kosten vaak niet veel, maar hebben wel resultaat.

Kortingscode

De eerste 100 huishoudens uit Stad die zich aanmelden via www.stadaardgasvrij.nl  krijgen een kortingscode ter waarde van € 50,- die besteed kan worden op de webwinkel www.energiebespaarshop.nl.

Vanaf 24-8-2020 zal er ook een flyer in Stad rond gedeeld worden met deze boodschap. Door het inleveren van de inschrijfstrook bij Boudewijnstraat 1 kun je ook mee doen. 

Wat vragen wij hiervoor terug?

U geeft toestemming voor de uitwisseling van uw gegevens tussen de hier genoemde partijen om een sluitende verantwoording af te kunnen leggen voor de inzet van dit overheidsgeld.

Tevens zullen wij u benaderen om te vragen wat u van deze actie vindt.

Ander nieuws

Bekijk Stad Aardgasvrij NIEUWS editie mei online

Eind mei is de derde editie van Stad Aardgasvrij NIEUWS op de deurmat van alle Stadtenaren gevallen.
 Met deze nieuwskrant worden inwoners op de hoogte gebracht van het laatste nieuws over het project en uitgebreide informatie over de draagvlakmeting. 
Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in de online editie.

Lees verder »

Eerste stemdag Stad Aardgasvrij: 10,3% opkomst

Op zaterdag 3 juni om 8.00 uur opende het stembureau in ’t Trefpunt de deuren. De eerste stemdag was er al een opkomst van 10,3%. Bij de opening stond er al een aantal inwoners klaar om hun stem uit te brengen. De hele dag was er koffie en thee met een gebakje voor de stemmers.

Lees verder »

Inwoners organiseren Open Dag Stad Aardgasvrij op 10 juni

Zaterdag 10 juni organiseert de groep inwoners die ooit het idee is gestart, speciaal voor hun mede-inwoners een Open Dag Stad Aardgasvrij in ’t Trefpunt aan de Oranjelaan 14 in Stad aan ’t Haringvliet.   Op de informatiemarkt kan iedereen van 12.00 tot 17.00 uur in gesprek met de projectpartners zoals energieleverancier Essent, netbeheerder Stedin,

Lees verder »

Waardevol bezoek waterstofproject Lochem

Hoe is de overstap van aardgas naar waterstof gegaan? Was er veel overlast? Hoe bevalt het koken op inductie? Is het warm in huis? Dit zijn maar enkele van de vele vragen die de inwoners uit Stad stelden aan de inwoners uit Lochem, van wie hun woning vanaf december verwarmd wordt met waterstof. Twee eigenaren

Lees verder »

Oost West Wonen roept huurders op te gaan stemmen in juni!

Niet alleen woningeigenaren en ondernemers stemmen in juni mee over Stad Aardgasvrij. Ook huurders van Oost West Wonen beslissen mee over het wel of niet aardgasvrij worden van hun dorp Stad aan ’t Haringvliet door over te stappen van aardgas naar groene waterstof. In deze video roept directeur Marleen van der Kamp alle huurders op

Lees verder »

Draagvlakmeting uitgebreid toegelicht tijdens informatieavond 15 mei

Maandag 15 mei werden de inwoners van Stad aan ’t Haringvliet op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen van het project Stad Aardgasvrij tijdens de informatieavond in ’t Trefpunt. Omdat de draagvlakmeting steeds dichterbij komt, werd hier uitgebreid aandacht aan besteed. Inwoners stelden vragen en gaven hun mening. Ook gingen ze na afloop in

Lees verder »

Agenda

Archief