Energiebespaartegoed

Energie besparen

Als we in onze woningen minder energie (stroom en gas) gaan gebruiken helpt dit om de CO²-uitstoot te verlagen en is dit direct merkbaar in onze portemonnee.

1.000 woningen

Deltawind en de gemeente Goeree-Overflakkee werken samen om minimaal 1.000 huishoudens op Goeree-Overflakkee te bereiken, te motiveren en te helpen bij het nemen van energiebesparende stappen. Stad Aardgasvrij en de dorpsraad hebben er voor gezorgd dat de huishoudens op Stad de eerste kans krijgen.

Energiebespaartegoed

De eerste stappen voor energie besparen hoeven geen grote stappen te zijn. Kleine energiebesparende maatregelen kosten vaak niet veel, maar hebben wel resultaat.

Kortingscode

De eerste 100 huishoudens uit Stad die zich aanmelden via www.stadaardgasvrij.nl  krijgen een kortingscode ter waarde van € 50,- die besteed kan worden op de webwinkel www.energiebespaarshop.nl.

Vanaf 24-8-2020 zal er ook een flyer in Stad rond gedeeld worden met deze boodschap. Door het inleveren van de inschrijfstrook bij Boudewijnstraat 1 kun je ook mee doen. 

Wat vragen wij hiervoor terug?

U geeft toestemming voor de uitwisseling van uw gegevens tussen de hier genoemde partijen om een sluitende verantwoording af te kunnen leggen voor de inzet van dit overheidsgeld.

Tevens zullen wij u benaderen om te vragen wat u van deze actie vindt.

Ander nieuws

Agenda

Archief