Zelf energie besparen

Zelf energie besparen

Om stappen te zetten met energie besparen kunnen wij jou het volgende aanbieden via het energieloket:
 

HANDLEIDING – In deze handleiding nemen we je stap voor stap mee in het energiezuinig en comfortabel maken van je huis. 

ENERGIEBESPAARCHECK – Wil je snel meer inzicht in de mogelijkheden om te verduurzamen? Bekijk dan eens onze online bespaarcheck en doe de QuickScan!

ENERGIECOACH – Wil jij aan de slag met het energiezuiniger maken van jouw woning, maar weet je niet goed waar te beginnen? Het is mogelijk om een afspraak te maken met een energiecoach.

WARMTESCAN – Een warmtescan geeft precies aan waar warmte uit jouw huis weg ‘lekt.’

 

EnergieloketGO en Stad Aardgasvrij

Inwonerswerkgroep Stad Aardgasvrij werkt samen met verschillende partijen maar ook met de lokale energiecoöperatie Deltawind. Die laatste is in 1989 ontstaan en is inmiddels één van de grootste lokale energiecoöperaties van Nederland. Reden voor Stad Aardgasvrij om de aangeboden hulp met open armen te ontvangen.

Deltawind is een professionele coöperatieve vereniging, die zich richt op verantwoord energiegebruik en opwekking van duurzame energie op Goeree-Overflakkee. Zij stimuleert en realiseert CO2-reductie. Dit streeft Stad Aardgasvrij ook na. 

Het Energieloket van Goeree-Overflakkee is een initiatief van Coöperatie Deltawind, in opdracht van en financieel ondersteund door de gemeente Goeree-Overflakkee.

Het Energieloket helpt jou stap voor stap energie besparen.