Zelf energie besparen

Zelf energie besparen

Om stappen te zetten met energie besparen kunnen wij u het volgende aanbieden via het energieloket:
 

HANDLEIDING – In deze handleiding neemt het energieloket u stap voor stap mee in het energiezuinig en comfortabel maken van je huis. De handleiding kunt u hier aanvragen.

ENERGIEBESPAARCHECK – Wilt u snel meer inzicht krijgen in de mogelijkheden om te verduurzamen? Bekijk dan eens onze online bespaarcheck en doe de QuickScan!

ENERGIECOACH – Wilt u aan de slag met het energiezuiniger maken van uw woning, maar weet u niet goed waar te beginnen? Het is mogelijk om een afspraak te maken met een energiecoach van het energieloket.

WARMTESCAN – Een warmtescan geeft precies aan waar warmte uit uw huis weg ‘lekt.’ Vraag hier een warmtescan aan.

 

EnergieloketGO en Stad Aardgasvrij

Inwonerswerkgroep Stad Aardgasvrij werkt samen met verschillende partijen maar ook met de lokale energiecoöperatie Deltawind. Die laatste is in 1989 ontstaan en is inmiddels één van de grootste lokale energiecoöperaties van Nederland. Reden voor Stad Aardgasvrij om de aangeboden hulp met open armen te ontvangen.

Deltawind is een professionele coöperatieve vereniging, die zich richt op verantwoord energiegebruik en opwekking van duurzame energie op Goeree-Overflakkee. Zij stimuleert en realiseert CO2-reductie. Dit streeft Stad Aardgasvrij ook na. 

Het Energieloket van Goeree-Overflakkee is een initiatief van Coöperatie Deltawind, in opdracht van en financieel ondersteund door de gemeente Goeree-Overflakkee.

Het Energieloket helpt u stap voor stap energie besparen.