Gaat het project garanderen dat bij niet adequaat functioneren van het gehele systeem of op onderdelen (vast te leggen in SLA) binnen de periode van 15 jaar Stad teruggaat naar aardgas?

Nee, het terug gaan naar aardgas is geen wenselijke optie met het oog op de Nederlandse doelstelling: aardgasvrij in 2050. Het project garandeert dat het systeem adequaat zal functioneren. Wij beloven de inwoners en ondernemers in Stad aan ’t Haringvliet dat de overstap naar waterstof kan en mag. Naast grondig onderzoek stellen we eisen aan …

Lees meerGaat het project garanderen dat bij niet adequaat functioneren van het gehele systeem of op onderdelen (vast te leggen in SLA) binnen de periode van 15 jaar Stad teruggaat naar aardgas?

Hoe merk ik als er een gaslek zou zijn?

Tijdens de overstap plaatsen wij een waterstofmelder in uw woning. Deze piept als er gas in de woning aanwezig is waarna u uw ramen en uw deuren moeten openen. Tevens zal er aan waterstof een geurtje worden toegevoegd zodat u het ook kan ruiken net als nu het geval is bij aardgas.