Als het project niet slaagt, wie draait er dan op voor de kosten om weer terug naar gas of een andere energievoorziening te gaan?

Bij een onoplosbaar probleem zoekt de gemeente met de inwoners van Stad aan ’t Haringvliet naar een ander alternatief voor aardgas. Terugkeren naar aardgas ligt niet voor de hand omdat Nederland uiterlijk in 2050 aardgasvrij moet zijn. Als het niet mogelijk is om tijdig een duurzaam alternatief te vinden, gaat Stad terug naar aardgas. Hierover …

Lees meerAls het project niet slaagt, wie draait er dan op voor de kosten om weer terug naar gas of een andere energievoorziening te gaan?

Moet er naast de CV ketel nog andere apparatuur aangeschaft worden om deel te kunnen nemen aan het project? Apparaten die op gas “lopen” zoals onze nieuwe gaskookplaat? Of bij sommige anderen hun Boretti fornuis?

Ja een inductie kooktoestel i.p.v. een gaskooktoestel. Als u recentelijk een duur aardgaskooktoestel heeft aangeschaft zullen we u deels tegemoet komen. Met een bonnetje van na 2015 en bij het vervangen van het toestel voor 2024 vergoeden we u maximaal 1.000 Euro extra boven op de reguliere subsidie regeling van maximaal 500 Euro per huishouden. …

Lees meerMoet er naast de CV ketel nog andere apparatuur aangeschaft worden om deel te kunnen nemen aan het project? Apparaten die op gas “lopen” zoals onze nieuwe gaskookplaat? Of bij sommige anderen hun Boretti fornuis?