Mocht het project niet slagen, wie draait er dan op voor de kosten om terug naar gas of een andere energievoorziening te gaan?

Bij een onoplosbaar probleem zoekt de gemeente met de inwoners een ander aardgas alternatief. Terug naar aardgas lijkt ons niet wenselijk aangezien we uiteindelijk toch aardgasvrij moeten zijn. Uiterlijk in 2050. Door de PAW bijdrage zijn veel kosten bij deze overstap gedekt. Bij een volgende overstap zal er gezocht moeten worden naar middelen zoals dit …

Lees meerMocht het project niet slagen, wie draait er dan op voor de kosten om terug naar gas of een andere energievoorziening te gaan?

Moet er naast de CV ketel nog andere apparatuur aangeschaft worden om deel te kunnen nemen aan het project? Apparaten die op gas “lopen” zoals onze nieuwe gaskookplaat? Of bij sommige anderen hun Boretti fornuis?

Ja een inductie kooktoestel i.p.v. een gaskooktoestel. Als u recentelijk een duur aardgaskooktoestel heeft aangeschaft zullen we u deels tegemoet komen. Met een bonnetje van na 2015 en bij het vervangen van het toestel voor 2024 vergoeden we u maximaal 1.000 Euro extra boven op de reguliere subsidie regeling van maximaal 500 Euro per huishouden. …

Lees meerMoet er naast de CV ketel nog andere apparatuur aangeschaft worden om deel te kunnen nemen aan het project? Apparaten die op gas “lopen” zoals onze nieuwe gaskookplaat? Of bij sommige anderen hun Boretti fornuis?